Rochefort PP

Hej! Maria här!
Oj vad länge sedan det var jag bloggade nu! Jag har haft fullt upp!
Imorgon är det klubbtävling på HRF, alltid lika kul att se alla duktiga elever vi har på ridskolan, och alla duktiga privatryttare med såklart!
Mitt senaste inlägg tror jag handlade om att jag längtade etfter min nya medryttarhäst, Roffe (eller Rochefort som han egentligen heter). Som ni kanske redan vet så anlände han till HRF för några månader sedan! Han är världens goaste "lilla" häst! (ca 175 cm i mankhöjd ;D ) Det är verkligen jätteroligt att rida honom :) När han kom till oss hade han i princip aldrig hoppat, så min uppgift är att lära honom litegrann. Det går ganska bra men han tycker att det är lite konstigt haha :D
Slänger in en liten bildbomb på finaste hästen i karlstad :D (enligt mig då ;) )
ROCHEFORT PP
Haha IN ACTION! Han är lite lättskrämd.. såg något spöke på parkeringen haha! ;D

finaste <3

Måste kolla på bommen noga, så att han är säker på att den inte anfaller honom ;)

Duktig häst :)

<3

Tack Emma Gagnefalk för att du tog kort på mig ^^,

KRAM FRÅN MARIA :D

Svar till kommentar!

Hej alla fina läsare!

Vi hade fått en kommentar för ett litet tag sedan, angånde barnkalas! 
"Kan man ha barn kalas ? Hur gammal får man va? och vad får man göra? :D"

Så först och främst, ja, vi i U-sek anordnar barnkalas! Vi har inte satt någon speciell ålder, så det är till för de flesta. Det man gör under själva barnkalaset är lite beroende på hur mycket rutin bland hästarna man har, och sedan lite vad man vill göra också. Om man vill ha ett kalas så kontaktar man U-sek och gör tillsammans med oss en plan inför hur just ditt kalas ska se ut! Det kan vara allt från ponnyridning till en kort ridlektion, eller kanske lite voltige - det beror helt och hållet på vad man har tänkt sig! 

Hoppas du fick svar på dina frågor! :)

Kram!

UPPDATERING

corvette fick stå för bilden hehe
hejhej usekbloggen!
idag är det måndag om någon har missat det. Och jag ska inte rida på jäääätttelänge för vi ska ha teori på fredag så det blir ingen ridning förens på söndag för min del. På teorin på fredag ska vi kolla på clinicen som ska vara på ridskolan. Ni som inte vet vad clinic är så jag kan ju säga att det är som en typ uppvisning att det är en som rider och så säger den eller ridläraren eller någon hur den rider, vad den gör och hur den kan göra så osv. Okej vad dålig jag är på att förklara men ni fattar hoppas jag. Man ska i alla fall kolla på några som lär ut massa ridtips typ! Blir nog jätteroligt och lärorikt och vem som helst får komma och kolla för endast 80 kr. Så kom ut till stallet 17.30 - 21.00 på fredag så får ni se en clinic med Bo Jenå! Mer info har ni här

Barnkalas!!

Hej hörni! Nu sitter vi i U-sek här efter att ha haft ett barnkalas för Ebba, grattis! Hoppas du hade roligt, för det hade vi! Nu väntar några timmar innan styrelsens årsmöte klockan 18:00, hoppas vi ses!
Kram!



RSS 2.0